En ofungerande projektor ställer till det

Jag har vant mig vid att ha en projektor i klassrummet, en som fungerar, en som snällt sätter igång så fort jag startar igång den. En som förmedlar det som datorn så snällt visar. När projektorn helt plötsligt inte längre vill det som jag vill, inser jag att jag har vant mig vid att den ska assistera mig – stå där vid min sida och vara en del av min undervisning. Nu känns det som om min undervisning bara är halv. Jag får snällt vänta till någon teknisk kunnig kommer dit och fixar min projektor. Och visst finns det andra projektorer i andra klassrum – men där huserar andra lärare. Jag drömmer om att få flytta tillbaka till mitt gamla klassrum – där projektorn snällt satte igång så fort jag tryckte på startknappen.

En reaktion på “En ofungerande projektor ställer till det

Kommentera