Flippfilm om att läsa mellan raderna

Inspirerad av Malins enkla och personliga flippfilmer ville jag också försöka. Med lite hjälp och stöd av Malin på Twitter och via mejl har jag nu gjort min första film, huvudsakligen i PuppetPalsHD och iMovie men även lite i Explain Everything och Doodle Buddy.

Hyfsat nöjd blev jag, lät väl lite stel och stressad på rösten eftersom några saker inte riktigt synkade till hundra procent så det får jag tänka på till nästa film. För det kommer att bli fler filmer (ja jag vet att flippat klassrum inte bara är filmer) men någonstans måste jag ju börja. Nu återstår det bara en blogg där jag kan lägga in mina filmer – funderar på ett användbart namn utan ordet flipp i…

9 reaktion på “Flippfilm om att läsa mellan raderna

  1. Pingback: Nästa flippfilm har sett dagens ljus | Öpedagogen

  2. Jättebra och tydligt! Tack för att du delar med dig, den här kommer jag absolut att använda mig av 🙂

Kommentera