Går det kanske att skriva ut på papper …

Jag skulle önska att jag hann:

 • läsa alla mina favoritmarkerade tweets,
 • fördjupa mig i varenda app som kloka människor tipsar om,
 • läsa in mig på alla bokmärkta webbplatser i min dator, iPad och iPhone,
 • fördjupa mig i The Big Five
 • fördjupa mig i innebörden av The flipped classroom,
 • fördjupa mig i Bedömning för lärande,
 • läsa en och annan intressant bok,
 • förbereda mig inför att arbeta med källkritik under nästa läsår,
 • fördjupa mig i tPack och SAMR,
 • kolla alla YouTube-klipp som jag vill se,
 • … lite till.

Ja nu har jag klagat klart. En vecka kvar, sen är det sommarlov och då har jag som mål att inte var uppkopplade så himla mycket. Hur går det ihop med min lista här ovanför? Går det kanske att skriva ut på papper …

3 reaktion på “Går det kanske att skriva ut på papper …

 1. Åh, vad jag känner igen mig! Känner att jag vill lära mig och göra så mycket mera men tiden tar slut. Nu har jag blivit duktig på att hålla på mina minuter också sedan jag skaffade appen Tidrapport.

  Det blir säkert lite tid över i sommar 🙂

Kommentera