Hade nästan glömt bort min blogg Instruktionsfilm

I början av 2010 skapade jag en blogg – Instruktionsfilm. Jag gjorde bloggen för mig sjäv och för mina elever eftersom jag själv inte tycker om att läsa mig till saker utan behöver bilder eller filmer för att lättare förstå.

Av olika anledningar har jag inte uppdaterat bloggen på evigheter och av en slump blev jag påmind om den för någon vecka sedan. För att bloggen ska bli uppdaterad behöver jag tillgång till korta, bra och informationsrika instruktionsfilmer. Ja, jag gör dem alltså inte själv utan lånar dem av andra som har gjort dem. Sjävklart så hänvisar jag till upphovsman eller upphovskvinna för det är min skyldighet när jag lånar. Nu i dagarna har Åsa Kronkvist gjort en hel massa nya filmer som jag har uppdaterat Instruktionsfilmsbloggen med. Titta gärna in där, kanske finns det någon film för dig eller för dina elever att spinna vidare på. Och vet du någon instruktionsfilm som inte finns på min blogg, kontakta mi så lägger jag in den där.

Kommentera