iPadpanelen – ny klassblogg

I januari startar vi ytterligare en klassblogg? Ipadpanelen kommer att innehålla elevernas tankar kring appar och vad som händer i undervisningen när iPaden gör entré.

Vi är många vuxna som tycker till om iPaden därför tycker jag det är viktigt att vi vuxna nu får chansen att lyssna till elevernas tankar och funderingar.

3 reaktion på “iPadpanelen – ny klassblogg

 1. Pingback: Eskelhem- och Ystadselever samarbetar via bloggen iPadpanelen | Öpedagogen

 2. Sååå roligt! Hade på känn att du snart skulle dra igång ngt om iPads. Jag har precis startat mitt sökande och ska inspirera mina kollegor. Vi har precis köpt in en iPad till oss var. Ska bli toppen att få se vad du och dina elever kan komma fram till vilka användningsområden olika appar kan berika den vanliga undervisningen. Jag kommer att följa er! Lycka till!

  NinnaK i Umeå=)

  • Hej Ninna!
   Vad roligt att höra från dig. Jag pratar om dig när jag föreläser om vårt Emil Wern-arbete – du var en av de första som tog kontakt med mina elever.

   Ja, jag har precis börjat arbeta med iPden och undersöker ALLT!!: Har just hittat fördelarna med iMovie – dokumentation, filmredigering etc – lätt och enkel app att använda. Vi får återkomma i januari om iPadens fantastiska värld. // Marie

Kommentera