Nästa flippfilm har sett dagens ljus

Kunde inte låta bli att göra ytterligare en flippfilm och idag är jag nöjdare än vad jag var igår. Att lära sig av sina misstag är tydligen något som funkar.  Idag blev det en flippfilm om att skriva dialoger:

Och filmen innehåller fel – det finns källkritiska tittare som har informerat mig. Det gillar jag.

5 reaktion på “Nästa flippfilm har sett dagens ljus

  1. Båda mina barn har redan önskat att jag ska visa dem för deras lärare men det är nog bättre att de gör det.
    Tack för bra filmer.

  2. Topp betyg från min dotter, som ska börja i femman, även den här gången. Det här den typ av läxor som hon behöver. Hon har en diagnos inom AST och har stort behov av förförståelse och hon önskar att hennes lärare kunde göra flippar så att hon slapp höra mamma prata om skolan hemma 🙂

    • Det glädjer mig verkligen att få positiv feedback från alla vuxna men det glädjer mig ännu mer när din dotter talar om att det jag gör är viktigt och behövligt för att hon ska förstå. Hälsa henne och tala om hur glad jag är. Hon kanske kan visa en flippfilm för sin lärare, kanske kan läraren bli inspirerad 🙂

Kommentera