Så här tänker jag om Emil Wernarbetet

Jag fick förfrågan av Lärarnas Nyheter att prata om Emil Wernbloggen på Skolforum.

Bloggen i undervisningen from Lärarnas Nyheter on Vimeo.

13 reaktion på “Så här tänker jag om Emil Wernarbetet

 1. Hej Marie och din klass. Vi själva har precis kommit igång med 1-1 och detta är precis i linje med hur vi ser hur man skall/kan använda datorn på ett ”nytt” sätt. Vi följer Ruben Puentedura modell, SAMR, som ett stöd för att höja nivån på datorns användande. Den finns i 4 steg och jag tror nästan ert projekt lyfte förbi den med ett femte steg. Bra jobbat och jag kommer följa er med spänning.
  Björn

  • Hej Björn
   Åh vad jag önskar att vi kunde ha 1-1, det hade skapat helt nya möjligheter för oss, men vi arbetar på ändå. Har inte hört talas om Ruben P och SAMR. Ska se om jag kan kolla upp det. Wow, låter ju häftigt om vi är på steg 5 i förhållande till hans 4 😉 och vad kul att du följer oss.

 2. Det är så spännande att höra om eran Blogg…jag är sugen på att också börja blogga…men vad jag framför allt blir sugen på när jag lyssnar på inlägget på skolforum är att få komma till er på Tecknar besök. det skulle vara så roligt att träffa er och få rita lite ”live” tillsammans.
  Nästa vecka ska jag till Norrbotten och besöka elever där, inte speciellt om Emil Wern böckerna utan om bilderboks bilder överlag. Då ska jag tipsa skolorna om att gå in och titta på eran fina blogg.
  Många hälsningar Mimmi

Kommentera