Twitter – en kunskapsbank att ösa ur

Jag hänger på Twitter. Ibland ofta och ibland lite mer sällan. Ibland är jag väldigt aktiv och andra gånger är jag där och skumläser. Ofta hittar jag intressanta länkar som någon annan tweetar ut och för det mesta orkar jag inte undersöka länken närmare just där och då vilket innebär att jag favoritmarkerar tweeten så att jag kan gå tillbaka till den och undersöka den vid ett annat tillfälle. Problemet är att jag väldigt sällan gör det, så i dag har jag bestämt mig att gå igenom favoriterna och de som jag tycker är av intresse delar jag med mig.

Håll till godo:

Du som ännu inte har varit med på Twitter förstår säkert av länkarna här ovanför att Twitter blir en fantastisk kunskapsbank att ösa ur. En kunskapsbank som är lättillgänglig och du får oftast svar på dina frågor inom några minuter av andra twittrare eller så länkar de dig vidare så att du slutligen kommer i kontakt med någon/några som kan svara på dina funderingar. Har du ännu inte ett Twitterkonto tycker jag det är dags att testa för tänk vad mycket intressanta och utvecklande saker du kommer att få ta del av.

En reaktion på “Twitter – en kunskapsbank att ösa ur

Kommentera