Geocaching i skolan – kan det vara något?

Igår kväll föreläste jag på Lärarnas hus i Stockholm om Geocaching i skolan. Det sändes live och finns nu att titta på här:

4 reaktion på “Geocaching i skolan – kan det vara något?

 1. Toppen-presentation. Skall tipsa mina lärarvänner. Jag såg dessutom min egen logg-stämpel i filmen (~10 min), syns igenom från sidan efter 🙂

  • Hej Lillfiluren
   Så kul att du hittade till min blogg! Är du lärare?

   Inte konstigt att du fanns med i en loggbok från Gotland 😉 I sommar kommer jag förbi och lånar en stege, har en cache att hitta i närheten av där du bor 🙂

   • Nej, jag är inte lärare (programmerare), men har en den vänner och bekanta som är det. Stegen ligger i garaget som normalt är låst, men vi kommer vara i stugan v28-32 ungefär. Du är varmt välkommen. Jag har nog klätterutrustningen med också om du vill göra det lite äventyrligare. Jag har fortfarande hälften av gotlands cachar kvar att logga 🙂 Känner du nån som äger en båt i närheten av Ronehamn?

    • Nja, vill också ha tag på den där båten i Ronehamn – vi får kanske efterlysa en i lokaltidningen 😉 Klätterutrustning låter väldigt intressant – på återhörande 🙂

Kommentera