Jag nystar vidare

Idag såg jag den.
I läroplanen,
i syftet,
i det centrala innehållet
och i kunskapskraven.
Den röda tråden alltså.
Den finns där.
Hur tydlig som helst.
Jag nystar vidare…

4 reaktion på “Jag nystar vidare

  1. Hej Marie
    Nu har hag klivit ut i rampljuset återigen efter en behövlig paus. Det var länge sedan men mer än redo att komma tillbaka. Nu ska jag läsa lite hos dig och se vad du har hittat på medan jag har flytt världen 🙂

    Kram på dig! / Johnna

  2. Hej. Vill först och främst säga att jag gillar din blogg skarpt. Jag är så glad att jag hittat till den. Har precis börjat skriva i min blogg om mitt yrke och tycker att man själv utvecklas otroligt mycket i knoppen när man sätter tankarna på pränt. Jag minns att jag inte heller riktigt visste varför jag skulle lära mig en massa saker under matten, men oj vad många saker jag inte hade klarat av idag om jag inte hängt med på lektionerna. Synd bara att jag inte insåg det då. Då hade det ju varit så mycket mer motiverande att räkna sida upp och sida ner.

    • Vad roligt att du vill dela med dig av dina tankar om ditt yrke – det i sin tur kommer inspirera och utveckla andra fritidspedagoger och intresserade 🙂 När vi delar med oss till varandra utvecklas vi också tillsammans. Medvetandegör matematiken för era elever/barn så blir också matematiken en självklar del av deras vardag och inte enbart ett isolerat ämne i skolan.

Kommentera