Varför ännu en klassblogg

Ibland undrar jag varför det hela tiden poppar upp nya idéer hos mig – det verkar liksom aldrig ta slut. Varje ny idé kräver en hel del pedagogiskt tänk och så här i slutet av terminen, när orken börjar tryta, borde det inte dyka upp nya idéer, men tydligen gör det det.

I helgen insåg jag att jag vill starta ytterligare en klassblogg tillsammans med mina elever. De vet inget – ännu – men jag tror att den här bloggen kommer att bli viktig. Den kommer att ligga rätt i tiden. Och det bästa med den är att det är eleverna som ska tycka till – de ska agera panel och visa sin expertis och förhoppningsvis kommer vi – pedagogerna – att läsa vad de skriver och därmed utveckla vår undervisning… eller så kommer det att bli något helt annat. Det får jag återkomma om.

2 reaktion på “Varför ännu en klassblogg

Kommentera