Manualer och invecklade beskrivningar – nope

Jag startade min blogg Instruktionsfilm för att jag själv tycker att instruktionsfilmer är det bästa sättet för mig att lära mig nytt. Jag har aldrig gillat att läsa manualer, spelregler och andra invecklade beskrivningar. Nej, en film passar mig alldeles utmärkt. Jag blir glad över att se att ni besöker bloggen och förhoppningsvis har användning av filmerna, antingen för eget bruk eller för era elever. Genom Instruktionsfilm har jag också lärt mig att göra enkla instruktionsfilmer med Screenr och nästa steg borde bli Camtasia.

I dessa galatider vill jag också passa på att skriva ett litet ”tacktal” till alla ni som har spelat in flertalet av filmerna, utan er hade inte bloggen funnits.

En reaktion på “Manualer och invecklade beskrivningar – nope

Kommentera