TeachMeet @ Skolforum 2010

Att ha möjlighet att närvara på ett TeachMeet är detsamma som att bli oerhört inspirerad av andra verksamma lärare. 2 eller 7-minuterspresentationer avlöser varandra i högt tempo. Samtidigt som du inspireras av presentationerna har du möjlighet att träffas, nätverka och mingla runt bland skolfolk från landets alla hörn. Här ovanför ser du TeachMeet på Skolforum 2010.

Vill du se min presentation om Detektiven Emil och vi får du klicka dig 45,45 minuter in i film 3.

2 reaktion på “TeachMeet @ Skolforum 2010

  1. Lyssnade på dig vid heta hörnet den dagen:-) Tyckte det var ett bra ”seminarium” och att du jobbar på ett vettigt sätt med bloggandet med elever. Det är som sagt alltid viktigt att fundera kring varför man använder ett specifikt media. Att det på något sätt ”lyfter” eller underlättar elevernas lärande, och inte bara för att det är kul.
    (Vilket det också är;-))

    • Nämen, vad roligt att DU var där och tack för positiv feedback!!!

      Ja, bloggen är ju ett pedagogiskt verktyg, som ett av många andra. Bloggen ger en möjlighet till att skapa kommunikation, samarbete och insyn i skolarbetet. Jag kommer aldrig att arbeta utan bloggar i framtiden – den ger på tok för mycket för att inte ha den med i undervisningen. För tillfället har 4 elever i klassen startat egna bloggar. Jag hoppas och tror att http://detektivenemilochvi.se är en del av deras intresse för att vara bloggare 🙂

Kommentera