Olika typer av lässtrategier

Jag har gjort en film om vad en elev behöver tänka på vid sök- och skumläsning:

Gjorde även en seriestrip som en slags sammanfattning av filmen här ovanför. Tänker utforska seriestripen och se hur eleverna tar emot den som flippmaterial.

IMG_1265

Camilla Lindskoug har gjort en liknande film men något mer detaljerad, håll till godo:

4 reaktion på “Olika typer av lässtrategier

  1. Hur har du gjort filmen? Och hur gjorde du figuren med ditt huvud. Blir också sugen på att göra filmer. /Sara

    • Jag har spelat in det mesta i appenPuppet Pals HD. Några delar är gjorda i appen Explain Everything. Sedan har jag laddat upp filmerna i appen iMovie och lagt till det som jag säger och eftertexter. Hoppas det går bra för det är roligt att göra men jag tycker att det tar ganska lång tid. Kanske det går fortare ju mer erfaren jag blir. // Marie

Kommentera